En lördag på stan

Ett av dagens inköp från favoriten Cow. Lovar att visa påsens innehåll en annan dag. Tycker nämligen att det är lite smått pinsamt att fara omkring & fotografera precis allt just nu, så jag väntar tills vi är ensamma igen.

Älskar lördagar och denna tredje detta år är inget undantag. Började med frukost på sängen. Maken hade gått upp i ottan och bjöd sedan både våra gäster och mig på en liten överraskning med frukost på sängarna. Mysigt, men inte direkt smidigt. Föredrar att sitta vid köksbordet, men ibland är det som sagt lite mysigt ändå.Har spenderat mestadels av denna dag inne i city tillsammans med svärmor (maken och hans systerson roade sig själva med killsaker på annat håll idag) Vi har besökt både Birger Jarlsgatan, Biblioteksgatan, Hamngatan och Drottninggatan. Fikat på NK och frossat i oss årets första semla, gott, gott! Britt-Marie fungerar väldigt bra som shoppingsällskap måste jag säga. Vi gillar ungefär samma affärer så det blev riktigt mysig kvalitétstid på tu man hand för ovanlighetens skull. Fick med mig ett par strumpbyxor i härligt rosa/lila från Filippa K. Tänker hotta upp en ”tråkig” helsvart outfit med dem framöver. En svart klassisk trenchcoat samt då innehållet från Cow. Hela kalaset gick på strax under 700 kr, så riktiga fynd med andra ord. Hann även äntligen med att hämta ut min nametag från LV, perfekt!

Inne på Zaras galna rea på Drottninggatan kom en av er bloggläsare fram till mig och berättade att hon läser min blogg varje dag och tycker jättemycket om den. Jag blev verkligen superglad och förvånad. Så tack snälla rara för du kom fram och pratade en stund. Du gjorde min dag! Glömde tyvärr fråga vad du hette, men hoppas du inte tyckte jag var otrevlig och att du hittade något fint på rean. Fanns ju minst sagt mycket att välja mellan 😉

Nu tar vi det mest lugnt här hemma. Både svärmor och maken sover middag och lille Jakob spelar x-box för fullt i vardagsrummet. Jag sitter i sängen och slänger ett getöga på reprisen av ”På spåret” samtidigt som jag skriver. Tror jag ska ta och lägga mig en sväng och läsa nya ELLE när jag är klar med detta inlägg. Ikväll ska vi laga middag tillsammans och bara familjemysa här hemma i sofforna till bland annat ”Robinsson Karibien”.

Ha en fortsatt mysig lördag vad ni än tar er för och sköt om er! Stor kram ♥