Philosophy classic cookbook

Denna gulliga kokbok från Philosophy fann jag på rea för 250 kr hos Cow parfymeri och föll direkt. Egentligen besökte jag butiken för att köpa en ny duschkräm, men då det visade sig att denna bok innehöll 6 olika receptinspirerade små duschkrämer blev jag nyfiken och slog till. 

Vad sägs om Gingerbread, Cinnemon buns, Warm pear cobbler, Pumpkin spice muffin, Red velvet cake och Double rich hot cocoa? Flaskorna är också perfekt att packa ner i r

esväskan/weekendbagen. Även en kul present för en bak- och hudvårds intresserad.

Första arbetsdagen

avklarad

denna vecka och det mesta har flutit på enligt plan.

Tröttheten

jag kände av imorse gav med sig under förmiddagen, för att under senare delen av denna eftermiddag

återigen

visa sig och få mig att vilja somna med huvudet mot

skrivbordskanten

. Jag höll mig dock vaken och lyckades få det jag skulle göra gjort. En rask promenad hem med en sväng via apoteket gjorde mig lite mer alert på nytt. Antar att det är motionen i kombination med den friska

utomhusluften

jag ska tacka.  

Imorgon ska jag på ett seminarium som svenska försäkringsföreningen anordnar och som handlar om ”Trafikförsäkringsutredning” vilket jag helt hade glömt bort när jag bokade in min träff med Caroline i söndags. Så jag måste be henne snällt att vi byter dag då jag inte hinner hem i tid. Dessutom brukar en dag i en hörsal stillasittande sätta sina spår, i alla fall tycker jag att helt stillasittande gör en rätt mör i både kropp och knopp. 

Nu ska jag mata tvättmaskinen med mörk smutstvätt och till middag ska jag värma rester från helgens middagar. Har både en fläskfilégryta och annat kött i kylen så jag slipper att laga middagar både idag och imorgon som det ser ut. Perfekt med tanken på föreläsningen i Bergshamra under morgondagen.

Ha en mysig måndagskväll. På återseende!

Kramar ♥