Vårtecken i köket

Våriga små pärlhyacinter i cylinderskål ett litet vårtecken härhemma på köksbordet just nu. Skålen i grått som skymtar på bilden kommer från Mateus och kallas ostronskål.

Riktigt söta med sin babyblå färg. 

Välkommen vecka tre!Måndag och trött i mössan är jag minst sagt. Maken som för några veckor sedan hade magproblem har nu dragit på sig en trevlig förkylning med hosta som ett av de mer framträdande symptomen.

Blir totalt galen av allt harklande under nattetid. Så sömnen har inte varit direkt sammanhängande varken denna eller tidigare nätter vare sig för mig eller stackars Jens. Sedan blir det ju aldrig riktigt avslappnat hemma när man har gäster, även om det verkligen inte varit uppstyltat här för fem öre. Men ändå blir det inte det samma som när vi är helt ensamma såklart. Man har plötsligt fler personer att ta hänsyn till och man vill ju hela tiden även se till så de har det bra och har något att pyssla med. Så nu skulle jag behöva ha några dagar till ledigt och vila upp mig. Känner även att min stackars hals inte är helt hundra denna måndag morgon, hmmm!

Veckan ser ut att bli bra. Förutom vanliga arbetsdagar har jag två eftermiddags/kvällsträffar att se framemot, både tisdag och onsdag. Tisdag medCaroline och onsdag med Mia och förhoppningsvis hänger även Zandra på då. Trevligt med flera after work träffar under arbetsdagarna. Tycker allt att jag har anammat mitt lilla ”nyårslöfte” om att försöka ta tillvara på mina eftermiddagar och kvällar mera även under veckans arbetsdagar och inte riktigt varje dag hamna i soffan direkt efter det att jobb och motion/promenader har fått sitt.    

Nu måste jag upp och snabbt göra mig i ordning. Önskar er en fantastisk måndag och start på denna veckan!

Kram på er ♥