Gårdagens Square Eat & Drink

Square Eat & Drink här i Sjöstaden är snyggt & modernt inrett, men ändå med en mysig atmosfär.

Jag strax innan jag gick hemifrån igår med mina nya strumpor på. Vippig kjol med fickor från JC samt topp med puffärm från H&M. Samt Mia i väntan på maten.

Zandra & jag med van ”blogg-foto-look” 😉

Kvällens rätt för min del föll på en fisk- & skadjurs gryta & ett glas svalt vitt vin, gott!

Mia igen & så maken som kikade förbi en sväng efter jobbet

Kvällens mat, kalvfilé med koktpotatis & pressgurka för Mia. Fisk- & skaldjursgryta med aioli för Zandra & mig. Avslutades med en Cappucino & en smaksatt tryffel.

Tänk att det redan är

torsdag

. Känns en aning

tjatigt

att i tid och otid påpeka att tiden rinner iväg, men den GÖR ju det så jag kan inte låta bli. 21 januari och endast tio dagar kvar av januari och ett steg närmre

vårmånaderna.

Gårdagskvällens middag på Square Eat & Drink här i Sjöstaden tillsammans med Zandra och Mia var som vanligt skoj. Gillar stället, inredningen känns modern ochlagom avskalad men ändå med en mysig och ombonad touch. Alltid lika skoj att träffa tjejerna dessutom som verkligen har kul humor vilket gillas. Blir ofta galna skrattanfall när vi kommer ihop, tack girls för igår. Framöver får vi dra ihop en schlagerkväll här! Dagen kommer att gå åt till att förbereda inför kommande veckas skaderevision av företagets företagsdel. Checklistor måste printas ut, häftas och packas. Kontroll mot datasystemet med min behörighet så att jag inte står där på tisdag morgon och inget fungerar = en mindre katastrof.

 Så jag kommer nog utan större problem att få denna dag att gå också. 

Ha nu en bra torsdag och ni som kanske saknar mina kommentarer och undrar över min tysthet på era bloggar så beror det helt enkelt på att jag inte riktigt haft ro att sitta framför datorn de sista dagarna, men jag kommer snart igen 🙂 På återseende senare förhoppningsvis!

Kramar ♥