Fredagsmys med Let´s Dance

Ikväll intar vi sofforna framför ”Let´s Dance” med god mat och dryck. Äntligen fredagkväll och två dagars ledighet framför oss, happy helg!!!

Så är det

äntligen helg.

Underbart om man frågar mig.

Älskade maken

kom och mötte mig så jag fick sällskap hem från jobbet denna fredagseftermiddag. Mysigt med en promenad tillsammans för en gång skull där man kan ventilera dagen och samtidigt få motion och frisk härlig

januariluft

i lungorna.

Då jag redan inhandlade en tulpanbukett till hemmet igår uteblev den sedvanliga turen förbi blomsterbutiken Magnolia denna fredag.Som ni vet är jag mycket för detta med att köpa hem en bukett färska blommor inför helgen och har gjort detta i stort sett sedan jag började jobba för många år sedan. Största anledningen är att det är fint helt enkelt men det känns också lite ”lyxigt” på någotvis. ”Lyx” till ett ganska så överkomligt pris. Just nu pryder jag gärna lägenheten med just tulpaner. Denna fantastiska blomma som det fullständigt skriker vår om och som just nu säljs i regnbågens alla färger. Även om jag själv kanske föredrar de vita eller dem i rosa toner först och främst. Ikväll blir det ”Let´s Dance” och en kycklingpasta med tomat och saffran. Receptet finner ni här. Har sett framemot denna fredagskväll i all sin enkelhet sedan i början av veckan. Varför vet jag egentligen inte, men fredagskvällarna är det bara något speciellt med helt enkelt. Inget ont om besök och gäster det är bara kul när folk vill komma hit och hälsa på, men eftersom förra helgen var fullbokad så känns denna med sina tomma blad i agendan så där härligt befriande. Jag kan alltså göra precis som jag vill med de lediga dagarna och har inga som helst måsten som det ser ut. Passar mig perfekt denna fjärde helg detta år då nästa helg redan är uppbokad till max både fredag, lördag och söndag.  

Nu ska jag trippa till köket och börja förbereda kvällens kycklingrätt och korka upp en flaska vin. Hoppas ni får en skön fredag oavsett om ni är hemma eller ska ut och partaja.

Kramar från Anna ♥