Fabulous fish

Lördagskvällens middag i Sjöstadshemmet; en fisksoppa (Keldas ”Fabulous fish” som bas) med lax, blåmusslor ochsugarsnaps serverat med grillat vitlöksbröd och ett svalt vin.  

Godkväll i stugorna

. Det har blivit en del bilder från våra små 

hemmamiddagar

i bloggen denna helg inser jag nu när jag laddat upp ytterligare några stycken(!). Men denna helg har helt enkelt gått i ett ganska lugnt tempo och inte mycket har hänt. Jag har inte ens varit utanför ytterdörren, vilket inte händer särskilt ofta för vi brukar åtminstone nästan alltid ha något

litet ärende

att utföra under lördagarna/söndagarna. Men alltså icke denna gångna helg.

Skönt med en helg med riktigt hemmamys i o f s för imorgon början en intensiv vecka för min del. Första skaderevisionen detta 2010 drar igång på tisdag. Har tagit in lite extrahjälp av erfarna reglerare denna gång så jag får för en gång skull lite sällskap i granskningsarbetet vilket inte hör till vanligheterna. Min uppgift blir därför mestadels att se till så att allt fungerar/flyter och efter själva revideringen sedan göra anlyser och skriva/leverera in rapporter.

Eftersom helgen varit händelsefattig har jag inte mycket mera att förtälja i detta nu. Klockan 21 bänkar jag mig framför tv:n för filmen: ”Johan Falk – National target” och en skål popcorn och mineralvatten. Ha en mysig söndagskväll. 

Stor kram ♥