Jimmys Marina Steakhouse

Gårdagskvällens middag på Jimmys Marina Steakhouse här i Hammarby Sjöstad. Tortellioni fylld med skaldjur &hummersky, gott, gott!

Till efterrätt blev det en ”liten” chokladtryffel. Jag var dock en aning ostadig på handen inser jag när jag ser mitt minst sagt oskarpa foto 😉

Gårdagens söta Caroline i fint rosa och alltid med ett leende på läpparna. Kan avslöja att hon hade matchat skjortklänningenriktigt snyggt med rosa strumpor till. Fick dock inte med det på bild tyvärr 😉

Godmorgon på er, här har ni mig efter min lilla ofrivilliga bloggpaus igår. Orkade helt enkelt inte med att kika in här då jag direkt efter arbetets slut traskade till Jimmys här i Sjöstaden och mötte upp Caroline för en som alltid lika trevlig middag. En Tortellioni fylld med skaldjur & hummersky blev det för min del och till efterrätt en såkallad Petit FourVi slog i vanlig ordning lätt ihjäl några timmar och jag var hemma strax efter halv tio och då blev det en snabbdusch och sedan rakt i sängen med ”Paradise Hotell” på tv:n och trötta ögon.  

Idag är det fullfart igen och dag nummer två på denna intensiva granskningsvecka. Gick riktigt bra igår och tjejerna från Företagsskador som hjälper mig är supertrevliga och vi har riktigt trevligt mellan alla våra pappershögar. De hade t o m köpt kanelbullar och naturgodis, kallar jag ett fint initiativ och välkomnande.

Önskar er en bra onsdag, på återseende!

Kramar ♥