Torsdagen avklarad

Så var även torsdagen avklarad. Tiden fullständigt rinner iväg och på söndag är den sista januari och en av vintermånaderna är avverkad. Skulle ljuga om jag sa att jag är missnöjd över framåtskridandet, för jag är bra trött på allt det vita nu. Fick pulsa i snön idag och kunde konstatera hur dålig kondition jag har så fort det blir lite motstånd. Min kropp annars är i högsta grad van att promenera i rask takt, men som sagt tillsammans med pulsandet blev spatserturen mödosammare än vanligt och jag helt slut.Jag har de senaste veckorna dragit ner på mitt bloggläsande. Har nämligen känt att det blivit för mycket av det goda. Det tar inte bara mycket tid (att skriva inlägg här inne tar tid i sig) utan det har även börjat generera ett dåligt samvete om jag inte lämnar en kommentar hos dem som kommenterar hos mig. Blir som en ond cirkel, plötsligt känns det tvångsmässigt att gå in på andras bloggar och kommentera istället för som förut då jag gick in för att jag ville. Så jag har bestämt att endast läsa och kommentera när jag själv har lust. Jag hoppas ju att ni som lämnar avtryck här inne gör det för att ni själva vill och låt det aldrig kännas som ett tvång. Jag tar inte någon persons kommentarer förgivna, utan det är bara en väldigt fin bonus om/när ni skriver. Så ta inte illa vid er och tro inte att det är något personligt jag har emot er om jag inte regelbundet kommentar i era bloggar i dessa dagar.

Oavsett kommer jag naturligtvis fortsätta att försöka svara på era frågor här inne bland mina kommentarer. Livet är mer än bara att sitta framför datorn på kvällarna har jag kommit fram till.

Vill tillsist uppmärksamma att jag fått två utmärkelser ytterligare de senaste dagarna. Fick ju en under föregående vecka och nu har det alltså hänt igen. Blir lika förvånad och glatt överraskad varje gång. Så tusen tack till både Linda och Jen för att ni valde ut min blogg tillsammans med sex andra. 

Nu blir det städning av lägenheten en sväng med ”Förkväll” som sällskap innan jag ska sjunka ner i soffan och mysa.

Ha en fin kväll kära läsare, kram ♥