Sotade ögon

Jag älskar sotade ögon som på Heidi Klum, men det är dock inte helt enkelt att få till själv tycker jag så det ser snyggt ut. Fann i Aftonbladet tips på hur man får till Heidis fantastiska look. Jag ska själv testa inför nästa partykväll. 

1) Preparera huden med en primer som du smörjer in över hela ansiktet och halsen. 2) Applicera därefter en puderfoundation med en stor borste som du för över ansiktet med svepande drag. 3) Markera ögonen med en svart mjuk kajalpenna & rama in ögat längs både den övre & undre frans raden. 4) Välj därefter en ögonskugga i en mörkare lilagrå nyans och lägg skuggan ovanpå själva kajalpennan med en mindre pensel. Sudda uppåt mot ögats globlinje. 5) Dutta sedan en skimrande lös silverskugga i ögats inre och yttre vrår samt under ögonbrynsbenet — det gör så att ögonen öppnas upp och ser större ut.6) Applicera därefter två till tre lager svart volymmascara. 7) Fixera ögonbrynen genom att doppa en makeuppensel i lite hårgelé eller använd browfix.8) Dutta på ett aprikosfärgat läppstift på läpparna med fingret för att få ett så naturligt resultat som möjligt.

Voila redo för en partkväll!

Välkommen tisdag! Kommer att sitta i förvaltningsmöte under hela denna morgon och förmiddag. Har dessa möten fyra gånger under året och insåg igår när jag kollade i kalendern att jag missar nästa möte den 11 maj då jag förhoppningsvis istället strosar runt på Manhattan. Har inte riktig förstått ännu att jag om elva veckor kommer att få uppleva New York för första gången, riktigt häftigt ska det bli.

På tal om makeup och skönhetstips, så bokade jag igår äntligen en klipp och slingtid. Så om två veckor ska jag göra något åt detta hår som nu är så långt att jag snart sitter på det. Tycker det är på tok för långt så det ska få sig en uppfräschning när det kommer till både färg och form. Har bokat Stefan på The Venue som vanligtvis arbetar på salongen på Karlavägen, men emellanåt klipper han även här i Sjöstaden har jag fått nys om. Så när jag fann en lämplig tid slog jag till. Har länge varit nyfiken på vad en man kan göra med mitt hår, så nu testar vi något nytt mitt hårsvall och jag och hoppas att vi kommer att bli nöjda med en manlig frisör.

Nu: mot dagens arbete!

Kram på er ♥