Torsdagen 18 februari

Söta plåthjärtan innehållande praliner från Lindt. 

Under veckan jag var hemma från jobbet kom två st plåthjärtan dekorerade med äkta Swarovskikristaller från Lindt med posten tillsammans med en liten krya på dig hälsning Hur gulligtoch snällt som helst. Det röda hjärtat innehöll praliner med ett läckert skal av mjölkchoklad som omger en krämig chokladfyllning. Det svarta hjärtat var fyllt med mörka praliner, även dem med en chokladfyllning. Båda varianterna var supergoda, även om både maken och jag ger mjölkchokladen ett liiitet högre betyg. Tack snälla!Denna torsdag har fortlöpt utan några större intermezzon. Har bland annat bokat in ett uppföljningsmöte beträffande den skaderevision jag utförde under senare delen av januari. Så det blir till att sätta sig ner med varje handläggare under slutet av nästa vecka och gå igenom resultatet av granskningen. Med denna form av återrapportering ges möjlighet att diskutera vilka punkter handläggaren bör förbättra sig på samt vilka ärenden som har missar av ekonomisk karaktär som kan vara värda att åtgärda. Samtidigt ges också möjlighet för handläggaren att kommentera påpekanden och anmärkningar jag kommer med för att undvika felaktiga och tveksamma slutsatser från min sida. En dialog helt enkelt.

Förövrigt insåg jag i morse att både favorit mascaran och mitt puder sjunger på sista versen. Likaså nagellacksremover och torrschampot. Har inte handlat på jag vet inte när, men nu börjar det allt mera suga lite i min shoppingtarm. Får nog bege mig ut en liten sväng på lördag och kika i butikerna för att dels handla för att jag som sagt behöver vissa produkter, men också för att stilla lite av shoppingsuget efter både en och annan inredningspryl och något vårplagg.

Tillsist vill jag gratulera mina älskade barndomsvänner, Kristina och Sofia som båda fyller år denna torsdag – Hipp hipp Hurra!!! Saknar er ♥ 

Ha en skön torsdagskväll, stor kram