Äntligen fredag!

Mörka chokladpraliner från Lindt i frostade Marimekkoskålen.

Man måste ju ladda upp med godsaker inför kvällens fredagsfirande!Äntligen fredag och helg! Tanken var att jag skulle avsluta arbetsdagen senare i em med en fredagsfika med kollegan C, men det fick ställas in på grund av skidåkning. Planerar en inte allt för lång arbetsdag denna fredag. Direkt efter blir det mathandling, tulpanshopping, bubbel i glasen, chips i grå ostronskålen från Mateus och ett fredagsbesök av söta Isa som kommer över på ett glas eller två i Sjöstadshemmet denna kväll, mys! 

Imorgon blir det en lördag på stan. Är på jakt efter både det ena och andra. Fick ett gäng med värdekuponger från Best of brands på posten igår. En butik med märken som bl.a. Hunky Dory, Ilse Jacobsen, Odd Molly och Hugo Boss. Frågan är bara om jag verkligen behöver något egentligen, men det skada ju inte att gå igenom deras sortiment i alla fall. Som jag beskrev igår så börjar det ju suga i shoppingtarmen i dessa dagar.  

Ska även försöka hinna med ett gäng andra butiker under morgondagen och eventuellt blir det även en lördagslunch på stan. Ser mycket framemot helgen, hoppas och tror att den kommer att bli supermysigt!

Önskar er en fin fredag. Kanske hinner jag blogga mer ikväll när jag kommer hem. Om inte så hörs vi såklart imorgon igen. 

Fredagskramar till er alla ♥