Glad tisdagmorgon

Är väldigt förtjust i vårt svartvita sovrum. Så glad att vi valde medaljongtapeten i vitt, annars hade jag garnaterat tröttnat redan. Nu är den lagom dirskret och skimrar bara lite i olika ljusinsläpp.

Vaknade

utvilad

och är på härligt

gott humör

, så underbart ljust ute numera på mornarna när man slår upp de blå. Har dessutom sovit som en prinsessa under det fluffiga duntäcket och antagligen är det kombinationen av ljuset och

skönhetssömnen

som är anledningen till min

munterhet

denna annars helt vanliga tisdag.

Ska strax bege mig ut och slåss mot dagens kyla samt försöka hålla mig på benen på de snöklädda gatorna. Min stackars kollega H som är höggravid ramlade illa i helgen som gick och slog i bakhuvudet med en hjärnskakning som resultat, dock klarade sig turligt nog jättemagen utan skador. Tycker dock sååå synd om henne, så här bara någon vecka innan beräknad förlossning.Satt och roade mig igår kväll i väntan på maken med att lyssna igenom sista delfinalens låtar som redan släppts efter rykte om diskvalificering av Peter Jöbacks och Sibels låtar. Måste säga att det fanns flera bidrag som tilltalade mig. Sibels ”Stop” är riktigt riktigt bra, Neo´s ”Human Frontier” en Anna-låt, Pernilla Wahlgrens ”Jag vill om du vågar” klassisk schlager samt Peter Jöbacks – ”Halow” helt okej, men tycker jag nog inte att den var så bra som jag trodde den skulle vara. Dock är det ingen som i mina öron slår Darin och blivande (enligt mig) megahiten ”You’re out of my life” som jag hoppas står som slutlig vinnare i Globen den 13 mars. Det är dags att vi skickar en ballad i år för omväxlings skull. Under tolv års tid har vi nu skickat upptempolåtar och det har inte fungerat sedan 1999, så jag tycker vi ska byta taktik helt enkelt och se om det går bättre.

Nu mot dagens arbete, på återseende! Kramar ♥