Torsdagsmorgon

Mycket kan man säga om snön i dessa dagar, men när det kommer till sådana vackra dagar som det var igår med strålande solsken precis hela dagen så känns det rätt okej ändå med vinter. Blev en uppfriskande och kall promenix hem efter jobbet och jag skrotade sedan mest runt här hemma och väntade på Schenker som långt om länge dök upp och plingade på ytterdörren och lämnade av ett minst sagt stort paket på runt 10 kilo. Var tvungen att skratta när jag plockade upp paketet för det var ingen liten sak jag hade beställt. Hoppas verkligen att det ska passa, blir en aning orolig varje gång jag tittar på innehållet, men det löser sig nog. Kul när jag talar i gåtor va? Lite måste man få hålla för sig själv också, ni får se resultatet framöver det lovar jag dock. Maken kom hem med en liten present till mig igår. Blev överraskad verkligen och glad som en liten sol var jag när jag öppnade det fina presentpappret och insåg att det var 2 st kivilyktor i den nya vattengröna färgen jag skrev om igår morse. Ska fota dem framöver, verkligen så snygga mot allt det vita här hemma. Tror allt att det ska få bli den nya accentfärgen här i Sjöstadshemmet i vår. Tack älsklingen och vet du, man KAN faktiskt bli så glad för två ljuslyktor 🙂 (Mannen min kunde inte riktigt förstå min entusiasm över ett par turkosa ljuslyktor när jag visade upp dem för honom X-antal ggr under gårdagskvällen mot våra vita möbler – haha!)

Mitt utvecklingssamtal blev inställt för andra gången igår då min chef hade svårt att komma till jobbet på grund av all snö och dåliga tågförbindelser. I eftermiddag har vi en ny samtalstid inbokad, så kanske tredje gången gillt om han nu kommer loss från gurkstaden vill säga.

Nu hinner jag inte skriva mer i denna stund, OS-kvartsfinalens andra halvlek i hockey pågår för fullt och jag sitter som på nålar, dessutom måste göra mig klar för dagen. Sista halvlek får jag helt enkelt lyssna på påväg till jobbet – Heja Sverige! Vi hörs, sköt om er!

Stor kram på er ♥