Lumene

Mascaran jag inhandlade förra veckan från Lumene har jag nu använt i en vecka och måste säga att den är över förväntan. Jag får långa täta fransar och den är lätt att applicera. Så ett okej budgetalternativ jag kan varva favoriten Diorshow med.

Godmorgon, helgen med sina lediga dagar är nu bara några timmar bort, underbart!

Kvällens planerade tjejmiddag har tyvärr blivit framskjuten då en av pinglorna fått förhinder. Nu ligger middagen inplanerad nästa fredag istället. Lite tråkigt då jag hade sett framemot denna fredagskväll, men bra på så sätt att nu hinner jag med det efterlängtade frisörbesöket före partykvällen. Känns väldigt bra, för just nu är håret rent hopplös. Längtar verkligen till på onsdag då jag äntligen ska sjunka ner i frisörstolen och hoppas på att frisören Stefan kan få till något riktigt snyggt.  

Hade ett riktigt bra medarbetarsamtal med min chef igår efter lunch. Så nu är personliga mål- och utveckling inför detta 2010 spikat. Blev förövrigt ett skumbad med dämpad belysning och tända doftljuset från DAY igår väl hemma. Maken kom dessutom tidigt från ett möte så vi fick även lite kvalitetstid i soffan, mysigt. 

Sist vill jag gratulera makens kusin Helena och hennes Daniel som äntligen fått sin efterlängtade bebis, en liten Elina. Jag hade alltså helt fel i min gissning, var nästan säker på ett gossebarn i den gigantiska magen, men ack så fel jag hade. Längtar tills vi får träffa det lilla underverket.

Som vanligt måste jag kila nu, sköt om er och trevlig helg! Kram ♥