Restaurangbesök nästa

Underbar bild ur boken ”Pluras Kokbok – Provance-Kungsholmen-Koster”Blåmusslorna med örter låter i mina ögon som en riktig höjdare. Ska testareceptet framöver. Har aldrig tillagat just musslor, men jag älskar det pårestaurang och hur svårt kan det vara egentligen?

Finns även ett recept i boken på Linguine med skaldjur som jag bara måste tillaga framöver. Skaldjur, vitt vin och pasta kan aldrigblir fel. Gott, gott! 

Laddad för helg

, nystädad lägenhet och ett fång tulpaner på soffbordet. Hade egentligen tänkt få med mig något annat hem för omväxlingsskull, men

tulpanen

är verkligen denna årstids blomma så det fick bli en härligt

rosa

bukett.    

Vad skönt det var att traska hemåt i eftermiddag. Dels för att det är helg, det skänker ju en extra skön känsla i sig, men mest för att det är plusgrader ute med tillhörande takdropp från stuprännorna och söt fågelsång från de nakna träden. Vårkänslorna vaknar på direkten.

Ikväll äter vi ute och varvar ner efter en hektisk arbetsvecka sett ur makens synvinkel. För egen del har arbetsflödet flutit på i bra och jämn takt så inget stressande för min del, men jag har tänkt fira att mina utvärderingssamtal med respektive skadehandläggare är avklarade, härligt! Så några glas vin, god mat och trevligt sällskap väntar denna fredagskväll. Vad gör ni själva?

Nu ska jag svida om till lämplig middagsklädsel, fixa håret så gott det nu går (tänk att man kan längta något så vansinnigt mycket efter ett frisörbesök som jag gör just nu) med hårspray och ett gäng med hårnålar. Lagom tills klockan är åtta hoppas jag att vi är på plats på restaurangen. Önskar er en riktigt bra och trevlig helg!

Stor mysig fredagskram ♥