Bistro Sjöstad

Bilder från min gårdagskväll på Sjöstadens egna vinbar/vinotek”Bistro Sjöstad”. Varken jag eller Caroline fastnade på bild dennagång.

Tack vännen för mysiga timmar som alltid!Gårdagens middagsdate med Caroline på Bistro Sjöstad blev en riktigt glad överraskning. Härlig lokal med fin inredning. Riktig charmant med ett ”eget” vinotek bara ett stenkast från hemmet. Servicen, utbudet och just dryckerna ger jag ett högt betyg. Inte gratis, men ändå prisvärt på sitt sätt – smakar det så kostar det!

Det var jättekul att träffa Caroline igen, vi hade inte setts på över åtta veckor så hon har varit saknad kan jag säga. Blev som vanligt en hel del uppdateringar och glada skratt som alltid när vi ses. Aldrig en tyst stund under våra middagar och kamerorna går lika varma som munnarna 😉 Blev en Toast Skagen med kräftor och Kalixrom med en touch av riven pepparrot (underbar kombination som ger ett litet sting till röran, testa själva). Middagen avslutades med en läcker chokladfondue med färska frukter, så jag var galet mätt när vi skildes åt vid bron och jag traskade åt mitt håll runt 21:30.

Fredag idag, så underbart skönt så jag finner inga ord för det. En vecka kvar till min födelsedag. Hög tid att börja planera lite mer ingående inför födelsedagsminglet och främst vad för mat jag ska bjuda på. Har några alternativ så jag ska nog få ihop det hela, men får nog ägna några timmar i helgen åt lite planering, inköp och matspan.  

Ha en underbar fredag och önskar er en riktigt trevlig helg! 

Kramar ♥