Fredagsmys i Sjöstaden

Rosa tulpaner på den kritvita tv-bänken från Svenska Hem. Fredagsfeeling!  

Hjälp vad tiden går snabbt, snart har mars också passerat. Idag är det som jag skrev tidigare endast en futtig liten vecka kvar till min

födelsedag

och jag ligger efter med önskelistan. Både

maken

och mamma har frågat vid ett flertal tillfällen nu vad jag önskar mig, men det står helt stilla. Jag är inte mycket för

överraskningar

så det bästa är att ha en

önskelista

både för mig själv och andra.Har tidigare funderat på en systemkamera, men vet ärligt inte om jag orkar med det faktum att de är klumpigare än en digitalkamera. Är rädd för att jag kommer lämna en sådan kamera hemma och ändå ta med mig min lilla smidiga digitalkamera i väskan så fort jag ska ut och vill ha kameran med mig. Så jag är mycket tveksam. Min nuvarande Canon IXUS tar dessutom jättebra bilder som det är så det känns faktiskt ganska så onödigt. Har även funderat på att önska mig ett bidrag till en nyhet och ”dröm” från Mulberry, men behöver jag fler väskor just nu? Svaret är helt klart nej, måste använda dem jag har. Så även den eventuella önskningen går bort och sedan är det som sagt totalstopp i hjärnverksamheten. Maken vet vad jag önskar mig innerst inne, men det är inget som kan slås in i ett glittrigt paket direkt.   

Idag efter jobbet har jag hunnit med en sväng på IKEA i Kungens Kurva och några ärenden. Så nu är både ljus- och servettförrådet uppdaterat bland annat. 

Nu sitter jag här med ett glas rött plus en bit parmesan och bara fredagsmyser. Senare blir det ”Let’s Dance”. Jag håller tummarna för Claudia i detta näst sista program, hoppas och tror på hennesom slutlig segrare i nästa veckas finalavsnitt. Tycker hon varit mest dansant och proffsigast under hela denna säsong. Som vanligt på fredagar missar vi heller inte underbara ”Solsidan” med Anna, Mickan och gänget i Saltsjöbaden.

Imorgon är det lördag och jag ska bland annat sätta i vita fjädrar i mina videungskvistar, fixa och helgstäda här hemma i lägenheten, snart påsk ju.

Ha en riktigt mysig fredagskväll! Kram ♥