Solsken i blick

Skönt balkonghäng i lördags med ett gäng mattidningar 

Solglasögonen kom fram för första gången dock åkte de tillbaka i lådan igen illa kvickt med tanke på gårdagens snöoväder som drog in.  Helgen har passerat än en gång och jag är nöjd med det som vi har fått uträttat under de två gångna dagarna. Visst det är kanske ingen helg som går till historien som extra vagant, men som sagt är glad för det som jag hunnit med att göra samt kvalitetstiden jag och maken haft. Lördagens strålande vårväder här i huvudstaden blev dessutom ett oväntat och ett extra plus i kanten. Jag hade till och med en liten stund på ena balkongen under eftermiddagen med några mattidningar.

Solens strålar värmde på bra mot den vita husväggen. Fantastiskt är bara förnamnet och en liten föraning om vad som komma skall. Längtar mycket efter just balkonghäng framöver.

Idag är det en ny vecka och jag arbetar endast fyra dagar, ska ta ledigt på fredag. Har x-antal fler semesterdagar än maken per år så bara att plocka lite då ock då för min del, perfekt!

Nu blir det en snabb frukost, hårfix och sedan mot arbetets första dag. Solen strålar men det är kyligt ser jag på termometern som visar strax under noll strecket. Önskar er en bra start på veckan!

Vi hörs senare, måndagskram ♥