Min dröm i rosa

Enligt rykte så befinner sig Central park i rosa blomning vid den tiden vi ska dit.Körsbärsträd i blommning är verkligen bland det vackraste. Hoppas kunna bjudaer på en och annan bild från lungan av N Y och en massa härligt rosa.   

God morgon

på er. Hoppas ni likt mig har sovit skönt. Jag har drömt om

New York

och en ”

cherry blossom rosa

Central Park

denna natt. Enligt rykte så befinner sig Central park i rosa blomning vid den tiden vi ska dit. Börjar så smått dra ihop sig inför vår resa och antar att det ligger i mitt undermedvetna och studsar runt som en förväntansfull liten rosa virvel i maggropen. Till helgen är det ”bara”

6 veckor

tills vi lyfter från Arlanda med direktflyg mot

Newarkflygplatsen

. Kan inte ens beskriva hur mycket jag ser framemot att få sätta mina små fötter på den amerikanskamarken för första gången. Alla man pratar med som varit i New York är

lyriska

och vill tillbaka, antar att jag efter

resan

kommer känna det samma.

Tisdag och denna förmiddag ska jag ha möte med två personer som jag bokade in igår och eftermiddagen ska jag sedan få att gå helt allena bland papper och lagtexter. Känner mig på oförskämt bra humör just nu, kände så igår och känns minst lika bra idag. Tror det är den stundande våren som gör en lycklig på ett okonstlat sätt.  

Önskar att denna vecka hade haft lite fler timmar för jag skulle verkligen vilja ha något nytt att sätta på mig på fredag. Har vart ute och kikat men inget funnit som fallit mig i smaken. Blir troligtvis så att jag får rota fram något gammalt ur mitt minimala lilla dressingroom för som det ser ut nu så blir det för tight om tid att springa i affärer och leta. Skulle vara om jag sprang på något passande imorgon före jag ska se filmen ”Änglavakt” annars som sagt får jag nog gräva djupt i garderoben denna gång och vara glad för det jag har.

Ha en ljuvlig tisdag, sköt om er!

Kramar ♥