Volume Powder

Dagens tips är SACHAJUAN Volume Powder. En puderbaserad spray som skapar volym och ger struktur. Produkten är torr & ger en matt finish & fräsch känsla mellan schamponeringar.

Jag älskar sprayet, finns att köpa på bland annat Åhléns. Extra plus för den übersnygga flaskan. 

Vaknade

före det att mobilen började ljuda denna

morgonkvist.

Det hör inte direkt till vanligheterna att jag slår upp de blå före väckningssignalen. Antar att det är

ljuset

som gör det eller så var jag helt enkelt

utvilad

och redo att stiga upp, vad vet jag?!Uppe är jag i alla fall som ni förstår och jag har precis klivit ut ur duschen. Oftast brukar jag duscha precis innan jag lägger mig för att spara tid på morgonen. Men ibland när tiden finns som denna onsdagsmorgon så är en varm morgondusch alldeles förträfflig. Idag doftar jag kanelbulle från Philosophy, älskar den doften och kom hem med en body lotion i samma doft som komplement till duschkrämen som jag hade sedan tidigare i lördags. Luktar ljuvligt, lotionen finns bara i en begränsad upplaga, men jag hoppas de gör fler av den för krämen är så len och fin. Annars är favoriten i duschkrämsväg just nu nya Dove Visible Care som luktar så rent och gott, dessutom är den härligt krämig att tvätta sig med.

I kväll ska jag möta upp Mia för ett litet gemensamt biobesök. Jag fick ju som bekant två biljetter till Johan Brisingers nya film ”Änglavakt” med Michael Nyqvist ochIzabella Scorupco härom veckan och bjöd då med mig kära Mia då maken inte var så angelägen att se en gripande filmhistoria om tro, hopp och kärlek 😉

Nu ska jag smörja in mig med den där omnämnda Cinnamon Buns lotionen och sedan bege mig färdigdressad och nymakad mot dagens arbete. Ha en finfin dag, på återseende.

Kramar ♥