Äntligen rätt storlek

I lördags fick jag äntligen tag i rätt storlek på mitt armbandjag fick i julklapp. Tycker det är superfint och kommer passaännu bättre mot en solbränna i sommar.

Gårdagens

biobesök

och filmen 

”Änglavakt”

var riktigt gripande. En film om 

sorgearbete, men också en film som visar på hur viktigt det är att aldrig sluta hoppas, utan att fortsätta tro på livet och kärleken hur svårt det än är.

Jag blev helt tagen både av skådespeleriet och musiken. Sedan är franska det vackraste språket på jorden så är det bara. En

sevärd film

helt enkelt, men ta med stora näsduken. Jag

snyftade

mig igenom halva filmen och jag var inte ensam, hörde både snörvlande till höger och vänster om mig i den bäcksvarta salongen. Mia skyllde dock på förkylningssnuva, men jag vet nog sanningen 😉

Strax ska jag påbörja min sista arbetsdag för denna vecka. Semesterdag och födelsedag i ett imorgon, ska bli så härligt att vara ledig på min egna dag. Ska dock inte ligga på latsidan och äta praliner, utan både städa, baka och dona hemma innan mina gäster anländer på kvällen. Ser massor framemot att fira dagen med maken och mina kära vänner.Önskar er en bra torsdag och tack för alla era kommentarer i dessa dagar, happy!

Kramar ♥