33 år

De tre första bilderna är tagna med min nya systemkamera. Älskar denredan men måste lära mig inställningarna samt hur man får motivet man ska fotografera i LCD-displayen så man slipper kika i det lilla titthålet.

Ni som har en likadan kamera (Canon EOS 450D) går det att se motiven på skärmen innan man tar kortet eller måste man alltid kika i titthålet när man fotograferar? 

Här kommer lite bilder från festen i fredags:

Först ut Caroline i en snygg klänning. En av salladerna med bresaola & jordgubbar. Lovisa och Malin i soffan med mousserat i glasen som jag serverade som välkomstdrink.

Ryggen på Malin och sedan från vänster: Yasmine, Jennie, Caroline och Tessan runt bordet i livliga diskussioner 😉

Jag och Tessan poserar. Jennie & Caroline under middagen samt Lisa & Annika poserandes i soffan.

Lovisa och makens arm. Salladerna med parma & granatäpple samt  lufttorkad salami & grillat päron och så födelsedagsbarnet & maken.

Malin ”leker” med presentsnöre 😉 Yasmine, mina egenbakade kakor/tårtor samt Lisa & Jennie i soffan under kvällen.

Dagen efter & alla fina blombuketter & mina fina presenter. Så glad för allt jag fick! Tack snälla rara vänner för att ni dök upp, för era presenter& för en underbar födelsedagskväll. (Denna bild är också tagen med nyakameran) 

Godkväll! Måste börja med att än en gång tacka för alla grattis och fina kommentarer som trillat in de senaste dagarna. Ni är bara bäst! Blev en lugn lördagskväll här hemma igår med hämtpizza, ”Körslaget” och andra delen av ”Män som hatar kvinnor”. Vi hade en tanke på att äta ute, men det blev inte så. Imorse tog vi båda en välbehövlig sovmorgon och sedan har jag städat lägenheten efter fredagens festligheter samt förberett för hantverkarnas ankomst i morgonbitti. Vi har även hunnit med ett finbesök av Stig och Eva som är vänner till min familj. De har varit uppe i Stockholm över helgen för skoj skull och ville då passa på att komma hit och säga hej samt titta på lägenheten. Vi söndagsfikade med resterna av blåbärscheesecake och chokladkaka och gott kaffe innan vi skjutsade dem till Centralen.  

Har sedan suttit och gått igenom alla bilder från födelsedagen och äntligen valt ut några för allmän beskådning. Ni skulle bara veta hur mycket jag fotar under en kväll, vi pratar om hundratals bilder, men ni får helt enkelt bara se ett axplock.

Nu ska jag svänga ihop en söndagsmiddag och sedan blir det mys resten av kvällen. Ha en fortsatt bra dag. Vi hörs imorgon igen!

Kramar ♥