Tisdagskväll

Kvällens räddning låg i brevlådan idag; Ett nytt nummer av ”Allt om mat” med bland annat en massa recept & repotage från Italien. Låter lovande, älskar Italiens mat.

Idag har vädret visat upp sig från sin bättre sida. Sol i stort sett hela dagen bortsett från tidig morgon då det var mulet och grått. Satt en bra stund med öppet fönster på kontoret vid lunchtid och det var inte ens kallt, utan det kändes väldigt skönt med den friska vårluften (så frisk den nu kan vara med tanke på all stadstrafik utanför kontoret…)

Ännu mer har växt fram här hemma i köket med hjälp av dagens hantverkarhjälp. Hade hoppats att allt skulle vara klart som idag, men en dag till ser det ut att ta innan allt är på plats. Flera av er har undrat om vi byter ut hela köket, men så är inte fallet. Alla skåp och luckor är kvar, det som byts ut är köksbänkarna samt så görs lite annat rivningsarbete. Ni ska få se resultatet framöver, jag lovar!Inga desperata hemmafruar ikväll klocka nio. Går något ”CSI maraton” i flera dagar, så det blir inte heller något nytt avsnitt av ”Greys Anatomy” imorgon kväll, hmmm!

Men bra på sitt sätt egentligen för då kan jag ägna min tid åt andra saker än att bara sitta och stirra på tv:n. Tur nya numret av ”Allt om mat” låg i brevlådan när jag kom hem idag. ”Halv åtta hos mig” i Köpenhamn denna vecka missar jag i vart fall inte.

Blev hämtmat även idag. Tog med mig indiskt hem då vi fortfarande inte har någon fungerande spis. Tur det finns take away! Nu ska jag ta en dusch innan det är dags för kvällens matlagningsprogram.

Önskar er en mysig tisdagskväll, hörs imorgon igen!

Kramar ♥