Vulkanutbrott & inställda flyg

Kvällen är räddad, ny mattidning låg i brevlådan denna torsdag.

Idag har det nog varit den

varmaste dagen

hittills? Tycker det var superskönt när jag traskade hemåt efter arbetdagens slut. Dock har inte solen visat sig lika glatt framme som föregående dagar.

Satt och gick igenom min kalender för en stund sedan och kunde konstatera att det finns en massa roligheter  inbokade. En 30 års fest, en New York-resa, ett bröllop, besök av mina föräldrar och imitten av juni kommer Kicki, Anna och Sara hit. Tre av mina underbara barndomsvänner från Västkusten som kommer hit för skoj skull, ska blir såååå kul! Ser framemot sol, balkonghäng,rosé och en massa gamla minnen. Sista bokningen än så länge i min kalender är vår Greklandsresa. Så det finns massa roligt att se framemot samt då naturligtvis att göra framöver, precis som jag vill ha det. Nu sitter jag och väntar på min älskling som förhoppningsvis är påväg hemåt. Maten är klar och det är bara för honom att sätta sig vid kökbordet och hugga in på torsdagens måltid som blir stuvade makaroner och köttbullar. Tycker det är lite ledsamt för makens skull då han sedan ett tag har bokat flyg till Skåne imorgon förmiddag, men med tanke på rådande vulkanutbrott vid glaciären Eyjafjallajökull på Island så blir det nog ingen flygresa för hans skull imorgon.

Det sägs nämligen att all flygtrafiken över Sverige sannolikt kommer att vara avstängd även på fredagen. Får hålla tummarna, men det ser nog mörkt ut.

Nu ska jag se avslutningen på veckans sista ”Halv åtta hos mig”, Det är dock en repris så jag känner igen avsnittet och hon som taktikröstar i slutet och ger en 4:a fast hon säger att det är det godaste hon någonsin ätit för att hon själv vill vinna är ju totalt dum i huvudet. Tur hon inte vann trots sitt försök att ”fuska”, pinsamt!

Ha nu en skön kväll så hörs vi imorgon igen!

Massa kramar ♥