Pågående garderobsfix

Mitt sällskap denna helgen en skokartong med alla säsonger av serien SATC. Kan se avsnitten om & om igen utan att tröttna.  

Godkväll!

Måste erkänna att det varit mer att plocka med än jag trodde när alla kläder, skor och väskor skulle få flytta in i den ombyggda garderoben denna lördag. Jag har inventerat och plockat ut kläder som känts

slitna/urtvättade

och lagt i en hög.

Kläder

som jag inte trivs i eller som inte passar i en annan. Tvättmaskinen har fått arbeta med ren

uppfräschning

och så har jag

 färgkordinerat

plaggen inne i garderoben, allt för att få det så lättöverskådligt och snyggt som möjligt. Bilder kommer när allt är klart! 

Sitter just nu i soffan i morgonrock med håret i en slarvig knut och inte en gnutta smink. Inte särskilt lördagspiffig med andra, men det är väldigt skönt att bara vara ibland. Denna helg har jag sedan länge planerat att ha precis som jag nu har den i min ensamhet. Tycker det är skönt ibland, även om jag saknar älskade maken. Han saknar mig tydligen också där nere i Skåne för han har redan hunnit ringa två gånger och frågat hur jag har det och förklarat att han längtar efter mig. Mysigt!

Ikväll får det bli något enkelt att äta. Funderar på att svänga ihop denna pasta, men får se vad det blir i slutändan. Nu ska jag in i garderoben igen en sväng och senare blir det fortsättningen av Millenniumtrilogin.

Ha en fortsatt mysig lördagskväll.

Kramar ♥