Vad är väl en bal på slottet?

Äggröra, apelsinjuice och en kopp ”Earl Grey” från NK

Franska marmelader. Både den till vänster med ”Hallon & Granatäpple” & den till höger med ”Fikon” är ljuvliga tillsammans med en bit brieost, testa!

Lördagsfrukosten intogs denna morgon ensam framför Nyhetsmorgon

Vaknade av ljuvliga solstrimor som letade sig in mellan de svarta rullgradinerna i sovrummet. Fantastisk morgon, får känsla av sommar när jag blickar ut över hustaken. Har ätit en frukost med krämig äggröra och druckit en stor kopp med te framför Nyhetsmorgon så här långt denna lördagsmorgon.

Längtar efter maken som befinner sig i Lund där han ikväll ska på vårbal. Känner mig själv som Askungen som istället för att gå på bal med fin klänning ska rensa, kasta och städa… ”Nåja, vad är väl en bal på slottet..? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles… alldeles underbar.. Skämt o sido, det ska bli skönt när allt är klart här för detta kaos som jag befinner mig i just nu ogillas skarpt. Ordning och reda är det klart bästa tycker jag. Tror dessutom att det kommer bli så bra i den lilla, lilla garderoben.

Ha nu en fin lördag och hoppas solen skiner på er också vart ni än befinner er! Jag ska ta tag i dagen, på återseende lite senare. 

Kramar ♥