Måndagstankar

Känns som jag har lite brister på bilder i dessa dagar, blir lite lika emellanåtmen ska försöka fota med lite variation i veckan.

Måndag, måndag, måndag! Inget jag direkt jublar över denna morgon. Hade velat att det var fredagmorgon istället eller än bättre lördagmorgon all over again. Istället ligger en hel arbetsvecka framför mina fötter. Har möte inbokat från kl 10-16 idag. Jag som inte är en mötesmänniska jublar inte direkt över det heller och det är troligtvis därför jag känner en viss negativitet inför denna måndag trots att jag inte ens kommit iväg ännu. 

Ska dock försöka ändra på mina negativa tankar på direkten, de gör ingen glad. Istället tycker jag att vi alla ska tänka att denna måndag kommer bli toppen, vad tror ni om det? Bättre att se det från positiva sidan än att gå in med negativitet direkt. Det är åtminstone värt ett försök, okej?  Har haft en helg med bara en massa städning känns det som, men det var det helt klart värt. Satt och mös igårkväll när jag såg ut över de skinande rena ytorna och de väldoftande hemmet.

Maken kom hem från Skåne runt 19-tiden och sedan blev det gemensam middag och uppdateringar om vad som hänt under helgen. Kan ju säga så mycket som att han hade mer att berätta än jag 😉

Nu ska jag ta tag i denna underbara måndag och se till så den inte blir så illa som jag först tänkte när jag slog upp de blå imorse. Sköt om er.

Måndagskramar ♥