Min turmåndag

Sov dåligt inatt så efter jobbet hamnade jag i soffan med en hög med tidningar. Hann dock inte igenom många sidor innan jag somnade och sov mig igenom hela ”Förkväll”, ops!

Måndagen avklarad, känns riktigt bra. En dag närmre nästa lördag och början på vår semestervecka. Påtal om just semester så fick vi ut semesterlistorna för sommarn 2010 idag på jobbet. Veckorna 25 samt 28-31 är jag ledig. Det ska bli helt underbart med så många veckors sammanhängande ledighet, oj vad jag ska softa och bara njuta av lediga och förhoppningsvis varma och soliga sommardagar.

Annan liten rolig sak som hänt idag är att vi kommer flytta upp x-antal våningar upp i höghuset på jobbet och det lottades idag vart man skulle sitta och jag drog vinstlotten och hamnade precis där jag önskade. Så ibland har man turen på sin sida. Köpte dessutom en Trisslott påväg hem och vann 25 kr x 2, så vips var jag 50 kr rikare. Inte illa en måndag och allt. Investerade en del av min vinst i en glass, perfekt denna varma vårdag. Nu har jag precis slängt ihop en enkel ruccolapaj med tomater som står i ugnen och bakas. Förutom att njuta av en bit matig paj ska jag ha en lugn hemmakväll. Ska nog passa på att läsa ut spännande ”Snabba Cash” av Jens Lapidus. 

Ha en bra kväll! Kram♥