I ♥ New York

Vår måndag i bilder. Allt från fantastisk utsikt från Top of The rocks, till Frihetsgudinnan och en vy av Manhattan Skyline från vattenvägen! Vi har helt enkelt hunnit med ganska mycket denna måndag. Imorgon är en ny

dag och nya upptäktsfärder ska göras. I ♥ New York!

Denna måndag den 10 maj har maken och jag spenderat på toppen av Top of The rocks skyskrapan (Rockefeller Center) med en milsvidd utsikt över Manhattan med alla sina kända landmärken, stadsdelar och med Central Park som en grön oas i mitten av alla skyskrapor. En perfekt dag att åka upp för att spana in utsikten med tanke på det strålande vädret vi har, dock är det inte särskilt varmt så både trench och sjal har vart på.

Förutom att ha befunnit oss sjukt högt över marken har vi också hunnit med en tur på Hudson river med Staten Island färjan där vi spanat in Frihetsgudinnan och även sett Manhattans skyline när vi åkte tillbaka till Manhattan från Staten Island, mäktigt! Vidare blev det en promenad på Wall street samt runt platsen där de två tvillingtornen rasade den 11 september 2001. Nu kallat Ground Zero. En liten lunch i spektakulära China town och så lite shopping för min del på Century 21 som avslutning. En alldeles perfekt måndag i mina ögon.

Nu är klockan strax efter 19 over here och nu ska vi vila benen och huvudet från alla intryck någon timma eller två innan det är middagsdags. Ikväll blir de troligtvis besök på någon restaurang här i Midtown där vi bor. Enkelt och smidigt!

Tack för era kommentarer, extra kul att ni vill/orkar skriva när jag är borta. Skoj att logga in här såhär på kvällskvisten och mötas av era rara kommentarer, tack som sagt!Nu: sängen! Vi hörs en annan dag!

Kramar ♥