Dagar med utflykter

Tisdagens nöje: en busstur till New Jersey och lite shopping på Märkesoutleten ”Woodbury Common” som påminner om Freeport i Kungsbacka för er som harvarit där. Allt från Chanel, Dior, Chloé och Ralph Lauren till Yankee Candle ochGAP för stora och små.

Bilder från gårdagens Sex and the city tur. Sett allt från ”Magnolian Bakery” med sina söta Cupcakes, Carries trappa som förövrigt vad avstängd efter alla fansbesök till Cosmpolitans på Aidans och Steves bar, ca 3 tim i SATC-anda med andra ord!

Tillsist bjuder jag på några bilder med lite regnfeeling så ni slipper avundasallt för mycket 😉 Snyggt paraply va? Fick jag när jag shoppade underkläderpå Victoria Secrets dagen innan regnet (igår regnade det på fm).

Godmorgon

på er, eller jag ska väl skriva godmiddag för hos er är ju klockan efter tolv. Här har jag precis slagit upp de blå till en fantastisk torsdag med

strålande sol

och som ni vet vid detta laget en

hisnande utsikt

från vårt hotellrum. Har ju inte uppdaterat här inne på några dagar som ni märkt men vi har hunnit med en massa. I tisdags åkte vi på en timmas busstur till New Jersey och en märkesoutlet vid namn ”Woodbury Common” där det blev lite shopping som ni kommer få se framöver. Riktigt skoj att lämna Manhattan och se lite annat av Amerika ut efter vägen. Det som slagit mig är att det är så oerhört vackert i omgivningarna, det kuperade landskapet är täckt med en massa lövskog vilket är roligare än vår granskog hemma i Sverige hundra gånger om.  

Igår roade vi oss med en ”Sex and the city tur” här på Manhattan. Vi fick se en massa olika ställen där den populära tv-serien utspelat sig. Kul, men vet inte om jag tyckte det var värt pengarna, men som sagt skoj att ha sett alla ställen där Carrie och gänget huserat. Blev helt förälskad i området Greenwich Village som jag gärna hade bott i om jag skulle bo på Manhattan, så lummigt och mysigt.

Nu ska jag kliva upp, kl är strax 07:30 och njuta av denna torsdag. Idag blir det troligtvis mest strosa i solen här i stan. Ha en fin dag och på återseende.

Kramar ♥