Sjöstaden dressed in pink

Att mötas av detta inferno av körsbärsblom vid Lumaparken här i Sjöstadenjust nu när man går förbi gör en alldeles lycklig. Fånig kanske, men det är något speciellt med allt det rosa. Körsbärsblomningen var redan över i NewYork, men fick mitt körsbärsblom väl hemma igen, visst är det vackert?  

Tack för alla fina

”välkommen hem”

hälsningar jag fått. Ni är bra rara ni =)

Idag har det varit riktigt segt. Skulle kanske ha tagit en dag ledigt till så här efter resan. Kände mig relativt pigg under morgonkvisten, men sedan var det som att jag blev överkörd av ett godståg någonstans på vägen. Gäspat av och ann och fått stötta upp ögonlocken flertalet gånger under arbetsdagen, antar att det är lite Jetlag. 

Sommarvärme och strålande sol ute just nu. Termometerna visade på 20.5 grader när jag kom hem runt 17. Kunde inte vara bättre, hoppas vädret stannar till sena hösten nu när värmen och solen äntligen hittat hit. Fick mig en fantastisk promenad hem i de vackra omgivningarna. Gick igenom allt det rosa på bilden ovan, så oerhört vackert. Så dalade det ner lite rosa blomblad runt mina ballerinaklädda fötter. Fint, fint!

Nu sitter jag i soffan framför tv:n och tar det lugnt. Svenska Hollywoodfruar missar jag inte klockan 21. Har även fått en ny ”Allt om mat” idag i brevlådan, så bläddrar lite smått i den samtidigt som jag slänger ett getöga på Top Model.  

Ha en fortsatt mysig kväll, på återseende!

Kramar ♥