Ny klänning i garderoben

Mera shopping från vår resa. Denna ljuvliga rosa klänning shoppades i butiken Forever 21. Jättefin modell med ett ljuvligt fall. Synd att den inte fanns i fler färger. Hade kunnat tänka mig både en i svart & en i lavendelblått…Känt mig bra mycket piggare idag och nu på eftermiddagen kom solen tillbaka och allt det mulna försvann i ett nafs. Det är över 23 grader varmt här just i denna stund, lovely! Har suttit en sväng ute och njutit.

Annars inte mycket att förtälja denna eftermiddag. Precis som jag förutspådde redan imorse så inträffade inget extra ordinärt denna tisdags utan den flöt på som sig borde och så vips var andra arbetsdagen denna vecka över. 

Slog mig tidigare idag att vi redan har passerat halva majmånad och jag har inte gjort någonting på balkongerna ännu. Men det finns en anledning och det är att nästa helg kommer mina kära föräldrar och då ska snälla pappa hjälpa oss att lägga klinker på båda balkongerna. Därför har det inte funnits någon anledning att fixa i ordning där ute ännu då vi måste plocka bort allt några dagar, men så fort det är klart ser jag fram emot att få fixa och dona där ute för balkong häng några härliga sommarmånader framöver.

Nu ska jag svänga ihop en Caesarsallad, perfekt mat en varm dag som denna och så bubbelvatten från ”Bottle green” i smaken Cox´s apple i glaset. Ni missar väl inte ”Inför Eurovision song contest 2010” klockan 20:00.

Ha en mysig tisdagskväll! Kramar ♥