Tisdagsmorgon

Nytt i badrumsskåpet direkt från USA, nämligen fyra nya duschkrämer från Philosophy i dofter som inte går att köpa här hemma.

Här är ju utbudet minst sagt begränsat men over there fanns mängder med dofter,

Jag fick sätta stopp vid fyra flaskor på grund av vikten

Godmorgon!

Lika strålande väder idag, denna andra dag i vecka 20. Hoppas verkligen att ni som just nu inte har lika fint väder som vi får det illa kvickt. Blåser över både solen och värmen till er också och hoppas det fungerar.

Tisdagen ser ut som vilken tisdag som helst om jag ser till kalendern och det som är inbokat iallafall. Vem vet kanske händer det något oväntat men har inga större förhoppningar på den punkten. Blir pappersarbete och några möten och sedan ska jag ut i solen på direkten. Tänker mig balkonghäng, tidningar och en Solero Pineapple som vi köpte en låda av igår. Kommer bli en favorit i sommar det vet jag redan då jag testade en redan igår kväll. En enkel, fräsch isglass som innehåller mycket frukt, gott, gott!

På tal om glass, så testade ju jag Ben and Jerry´s för någon vecka sedan och jag är nog inte som er andra, för jag tyckte inte alls det var något speciellt med glassen. Förstår inte alls det stora? Jag tycker att Carte d’Or Texas Pecan är bra mycket godare, där måste jag hejda mig när jag kommer igång med skeden. Tyckte Ben and Jerry´s mest var söt och sliskig. Så nej ni kommer få behålla den glassen jag kör vidare med min Texas Pecan istället passar mina smaklökar bättre.

Nu ska jag kila ut, ha en ljuvlig dag!

Kramar ♥