Mina gylleneskor

Börjar kännas lite tjajtigt med mina inköp från landet i väster, men har snart gått igenom det mesta som kom med hem. Slog iallafall till på dessa sandaler designade av Jessica Simpson. Var från början ute efter dem i brunt, men de fanns inte i min storlek. Då hämtade säljarskan dessa i guld och jag föll direkt. Perfekta både till vardags men även till sommarfesterna. Hade dem t.ex som ombyte på helgens bröllop.

Hej hopp, så var det dags igen för en ny veckodag vilket medför nya utmaningar och endel måsten att ta tag i. Har ett viktigt telefonsamtal jag måste se till att ringa före kl 12:00 idag och detta får inte glömmas. Annars är det jag och mina pappershögar denna tisdag. Måste även förbereda inför torsdag då jag åker som företagets representant på ett branchmöte i Göteborg, så då blir det till att gå upp före tuppen och kliva på X2000 så jag hinner dit i tid. Första klass är bokat och likaså frukost ombord så jag slipper iallafall tänka¨på att äta innan jag åker till Centralen i arla timma. 

Såg ni förresten ”Med Sex and the city 2 i New York” igår? En svensk dokumentär från 2010 där man fick följa Sofi Fahrman bakom kulisserna av den efterlängtade nya Sex and the city-filmen. Sofi träffade stjärnorna Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis och Cynthia Nixon för närgångna intervjuer och besökte platserna som varit centrala i serien. Dessutom fick hon komma in i den stora Sex and the city-garderoben och gå igenom alla kläder. Kul att se tycker jag som är ett stort fan av serien. Längtar till på måndag då jag förhoppningsvis ska se filmen, hinner inte tidigare tyvärr men den som väntar på något gott…

Nej nu ska jag hasta iväg här, sköt om er så hörs vi!

Kramar/Anna ♥