Välkommen sista maj

Lördagskvällens besök på ”Texas Long Horn” här i Sjöstaden. Deras underbart goda möra revbenspjäll med coleslaw åt vi alla fyra. Inte det mest praktiska att äta då det är väldigt kladdigt med deras goda glace, men helt klart värt kletandet 

Så var jag

tillbaka i bloggvärlden

igen efter en helt

internetfri helg.

Väldigt skönt ibland måste jag säga, men nu är det måndag igen och arbete som gäller och jag är uppe med solen och tänkte då knåpa ihop några rader innan jag tar tag i måndagen.  

Helgen har varit toppen på alla sätt och vis och resultatet på balkongen blev helt fantastiskt bra. Visste att det skulle bli snyggt med klinker, men att det skulle bli sååå snyggt det hade jag nog inte trott. Gick hela kvällen igår och kikade gång på gång på det färdiga resultatet och blev helt lycklig. Kommer bli många sköna dagar där under denna sommar. Bilder kommer så fort jag har fixat helt klart med blommor och växter där ute.

Tack SNÄLLA pappa för all hjälp, du är en klippa!

Förutom det fantastiska resultatet på balkongen har det varit jättemysigt att ha mamma och pappa här några dagar, mycket mys, god mat och gott i glasen. Blev middag på ”Texas Long Horn” i lördag coh igår blev det morsdagsfirande med söndagsmiddag bestående av fläskfilégryta och sedan jordgubbar medgrädde och mörk choklad till efterrätt. Hade tänkt svänga ihop en morsdagstårta, men blev inte så. Jag är tyvärr superförkyld och har varit sedan i lördagsmorse. Snorar, hostar och har en svullen hals som heter duga. Så trött på dessa sjukdomar, har verkligen vart halvkrasslig denna vår, var inte länge sedan jag var förkyld. Brukar annars vara frisk som en nötkärna och sällan vara förkyld, men nu är det som förgjort. Ja ja, det är inget man dör av, så jag tillfrisknar nog snart.

Hoppas ni har lika soligt som vi här och att er sista maj blir underbar! Själv ska maken och jag fira vår 2-åriga bröllopsdag ikväll när allt arbete är fixat och klart. 

Kramar ♥