Powerwalk

Hade gärna dressat mig i Juicy couture på mina powerwalks, men har en stålgrå kopia från B-Young som funkar minst lika bra den.

Bra skor är ett måste på fötterna iallafall. Idag hade jag gärna dragit duntäcket över huvudet och somnat om när mobilen ringde. Dels för att det inte är något upplyftande väder, dels för att jag återigen(!) vaknat med halsont och för att jag inget roligt har på min tisdagsagenda överhuvudtaget som det ser ut nu iallafall. Hoppas dagen överraskar mig med något oväntat, det hade vart alldeles perfekt en dag som denna!

Både igår och idag ska jag avsluta arbetsdagen med en powerwalk. Hade en begynnande träningsvärk i ryggen nu när jag klev upp nyss, så nog tog jag ut mig relativt bra igår?! Bra löparskor måste packas med till jobbet så kör jag en repris i eftermiddag igen. Tyvärr är inte vädret det bästa men hoppas det hinner ändra sig tills kl blir 16:30. Det är trots allt vackert här i omgivningarna oavsett vädret just nu när det är sommar och grönt så det får väl gå även om vädergudarna nu inte kommer vara på min sida i eftermiddag.  

Nu: sminkdags!

Kram och på återseende ♥

Update: Nu kikar solen fram, jippi!