En doft av sommarlov

Det finns ingen blomma som påminner mig så mycket om mina sommarlov som syrenens. Kan inte låta bli att sticka näsan i varje syrenbuske jag går förbi, samma visa varje år. Luktar så underbart gott!!!

Helg och ledighet, äntligen! 

Blev hämtad i eftermiddags av maken som arbetat hemifrån denna fredag. Skönt att slippa gå hem då vädret minst sagt inte visat sig från sin bästa sida. Tyckte så synd om de stackars lättklädda studenterna som åkte förbi i fullt ösregn på lastbilsflaken, lite mindre skrålandes än föregående dagar. Inte konstigt alls, för det såg inte kul ut!  Fick hem ett paket från ASOS idag, men blev så besviken att allt utom en svart längre kofta kommer att sändas tillbaka. Hade beställt bland annat en rosa vippig kjol, perfekt för sommaren, men när jag tog upp plagget var det en rosa klänning med silvriga paljetter framtill, ful som stryk. På påsen stod det kjol, men innehållet var något helt annat än vad jag hade beställt. Det är över ett år sedan jag beställde något från ASOS sist och har alltid blivit väldigt nöjd förut, både med plagg och skor, men som sagt denna gången blev jag minst sagt beviken istället. Fick ett annat brev på posten idag som var betydligt mera spännande än paketet, så det vägde upp.

Nu blir det fredagsmys, VM-fotboll och uppladdning för tjejernas ankomst imorgon. Hoppas på en massa sol så vi kan gå på stan, sitta på uteserveringar och sippa svala drycker och sedan sitta på balkongen på kvällen och mysa och prata gamla minnen.

Kramar ♥