Finbesök från Västkusten

Lördagen i bilder: Anna, Kicki & Sara poserandes. Vackra pioner på köksbänken& chokladdoppade svenska jordgubbar som fördrinkstilltugg. Anna & Kicki låter

sig väl smakas av jordgubbarna. Synd vi inte kunde sitta på balkongen, men, men

Från vänster: Kicki, jag, Anna och Sara. Kicki & Sara har jag känt sedan jag var bebis. Anna lärde vi känna på lekis när vi var 6 år. Vänner för livet somjag vet alltid finns där om något skulle hända och vice versa.

Här är vi traskandes i Gamla Stan letandes en bra utomhusservering.

Hamnade tillsist på ett ställe vars namn jag aldrig la på minnet tyvärr. Kom dock en regnskur mitt i allt, så vi fick flytta in i torrheten & värmen.

Blev lite plockmat innan maten med bland annat små spett jag gjort med mozzarellabollar, körsbärstomater och basilikablad. Parmaskinka och salami som jag lindat runt grissini. Tapenad, crostini, oliver, och tomater mm.

Till middag blev det två olika pajer, tomat & mozzarella samt en skaldjurspaj. Avslutade med Gino på jordgubbar, kivi, druvor och banan toppat med Lindts vita choklad med smak av kokos som Caroline tipsade mig om sist vi sågs. Blev sååå gott, testa! Ginon serverades med lätt tinad vaniljglass.  Söndagen denna 13 juni är strax över och jag är riktigtglad i mössan efter helgen tillsammans med mina fina barndomsvänner. Verkligen supermysigt att Kicki, Anna och Sara kom hit en sväng och det var nästan lite sorgligt när jag släppte av dem på Centralen vid lunchtid. Men snart är det semestertider och då ska vi samlas heeela tjejgänget på Västkusten. Vi är sju st tjejer som brukar försöka att ses åtmistone en gång om året och vi har har ”hållit ihop” sedan lekis (det som idag kallas förskola) och jag vet att vi alltid kommer att hålla kontakten även om vi inte hörs eller ses varje vecka som sagt. Man är aldrig långt till ett skratt när vi väl ses och då är allt precis som det alltid har varit. Blir nästan lite nostalgisk nu och tror jag för första gången på 2-3 år har”hemlängtan”… Hem till bästkusten!!!

För att kort summera gårdagen så var vi först en sväng på stan och tog ett glas i Gamla Stan. Tillbaka i Sjöstaden blev det fördrink med chokladdoppade jordgubbar, rosé, glada skratt, gamla minnen och två olika pajer till middag. En tomat och mozzarella variant och en skaldjurspaj. Recepten finns redan under kategorin ”Recept & Middagar” för er som är intresserade. Vädret kunde varit mer stabilt, men vännerna värmde fint i sig. Tack snälla underbara för en ljuvlig lördag och tack för mina fina presenter ♥ Idag har det blivit hemmamys med maken. Vi  gick en promenad i lite solsken under eftermiddagen och maken sa då några underbart fina ord och jag var inte långt från tårar mitt på Hammarby Allé, inte han heller faktiskt… 😉 Älskar dig! Sedan har vi myst i soffan och kikat på två stycken Wallanderfilmer ”Prästen” och ”Skytten” och ätit mackor med ost, gott =) 

Nu är det läggdag. Imorgon börjar sista arbetsveckan innan vi reser till Grekland, tror knappt det är sant – wonderful!Kram och godnatt ♥