Packning pågår

Fann denna tunika/klänning på Gina Tricot tidigare idag. Är väldigt sällan jag handlar på Gina, men denna tunika tipsademin kära väninna Sara om när hon var här förra helgen.

En likadan i svart fick även den följa med mig hem. Perfekta plagg i tunn bomull för soliga dagar i 30-gradig värme på Kreta.Nu pågår den allra sista packningen inför morgondagens resa söder ut här hemma i Sjöstaden. Jag går runt med håret i en slarvig knut och i en lös t-shirt och har tillsammans med maken vart ute en sväng tidigare och ätit snabbmat.

Samtidigt äter det vackra brudparet först klassig bröllopsmiddag på det kungliga slottet, lite skillnad om man säger så 😉Väckarklockan ringer (förhoppningsvis) strax efter kl 04:00 inatt så det blir tidig sänggång så man orkar upp. Kl 05:00 står sedan taxin utanför och sedan bär det av mot Arlanda och vår semestervecka på Kreta. Känner på mig att det blir sköna och avkopplade dagar och det ser jag framemot. 

Blir troligtvis inget bloggande under den kommande veckan. Vet nämligen av erfarenhet att det brukar vara si så där med internet uppkopplingen på de där öar:na ute i Medelhavet, men man vet ju aldrig. Kanske hinner jag dock med ett tidigt morgoninlägg tidigt imorgonbitt om inte sköt om er och trevlig midsommarvecka!

Kramar ♥