Ελλάδα σε εικόνες

Lättsmält chick lit på stranden. Tyckte faktiskt Sofi Fahrmansdebutroman om bloggernskan Elsa var riktigt underhållande.

Mysiga Anatolia utanför hotellet där man kunde köpa färsk-pressad juice, glass eller för den som ville röka vattenpipa.

Älskar inredningen i det vindpinade ”skjulet” med kuddar i blå/vitt och vitt skirt tyg man virat slarvigt runt staketenoch i taken.

Blev mycket tid på stranden under veckan, som sig bör påen resa till underbara Grekland.  

Här har ni mig undersökandes om det är varmt nog för en mesig badkruka som mig att ta sig ett dopp i Medelhavet?

… och JA så här glad blev jag när jag konstaterade att detvar lagom ljummet för att ta mig ett dopp, men några bad-bilder bjuder jag er dock inte på 😉

Jag när jag är den osminkade varianten i väntan på glass med färska jordgubbar på ”Anatolia” jag skrev om ovan.

Väntan var väl värd kan jag meddela, gott gott! 

Maken ställer snällt upp när jag säger ”smile” för femtioelfte gången den dagen 😉

Hersonissos kvällstid ut med strandpromenaden

Typiskt grekisk med olivträd och blå/gröna dörrar. Fint tycker jag!

Nästan som ett stilleben. Enkelt olivträd i vit kruka vid havet.

Vår lilla hotellpool på kvällskvisten. Helt i min smak i färgernavitt och turkost med litet rosa inslag från den vackra bougan-villan ni ser till vänster.

Utsikten från vårt hotellrum, underbar att vakna varje morgontill vågbrus och sedan kunna sitta och blicka ut över Medelhavet när man intar sin frukost.

Tillsist en bild på min älskade familj, mamma, pappa och maken. Tack för en underbar semestervecka ♥Så är man återigen tillbaka hemma i Sverige efter en härlig vecka på den grekiska ön Kreta. Vi har haft det toppen som ni kan se ovan. Har solat, badat, ätit grekisk mat, åkt på bilturer runt på ön, plöjt pocketböcker i skuggan av dadelpalmernas vajande grenar och följt fotbolls-VM från storbildsskärmar på stan kvällstid. Det har med andra ord inte gått någon som helst nöd på varken mig eller mitt underbara resesällskap.Måste erkänna att det även varit oerhört skönt med en helt internetfri vecka. Visst det fanns uppkoppling på hotellet, men jag gjorde ett val redan när vi kom ner förra söndagen där jag bestämde mig för att helt enkelt ta semester på riktigt och strunta i allt vad mobiler, datorer och cyberspace heter. Det fick mig till och med att börja fundera på varför jag håller på att blogga egentligen? Har varit så befriande och skönt att bara vara att jag fram tills dess att jag kom hem idag hade i tanken att avsluta min tid som bloggerska.

Men så öppnade jag både mailen och bloggen och möttes av era kommentarer och mail och så vips var lusten att blogga tillbaka igen. Tack till er alla, både ni som troget kikar in här varje dag och ni andra som klickar in här ibland. Så nu kör jag på ett tag till helt enkelt så länge det känns kul!

Nu blir det en dusch och sedan ska jag krypa i säng. Imorgon är det vanlig arbetsdag för min del. Lagom lockande, men om två veckor går jag på semester igen och då hela fyra veckor så jag ska inte klaga.

På återseende, kramar ♥