Halvvägs

Första plagget som inhandlades till Myris direkt efter rutinultraljudet.En body i marinblått från Tommy Hilfiger, supersöt! Kan inte fatta att om allt går som det ska, så kommer det ligga en liten bebis i plagget som är vår alldeles egna innan detta år är över ♥Så har vi passerat halvvägs magen och jag. Går in i graviditetsvecka 21 denna lördag och det känns hur bra som helst.

Igår levde myris runt för fullt, först på eftermiddagen när jag låg ute på en filt på gräsmattan buffade han 3-4 gånger och senare på kvällen när jag skulle sova så kom det minst 6-7 buffar inifrån. Precis som han vill göra sin mamma påmind varje gång jag hamnar i ryggläge och varvar ner att han ligger där inne och skvalpar runt. Jag kunde t o m se utanpå magen hur det liksom rycker till likt en nervryckning på de ställe han buffar. Sååååå sött så mitt hjärta smälter. Maken har fått konkurrens av en liten krabat som jag inte ens mött än kan jag meddela 😉

Påtal om maken så är han påväg ner mot västra sidan av landet i denna stund. Så innan kvällen är här så är även han förhoppningsvis på plats och ansluter sig till detta semesterlunk. Ikväll kommer även min morbror med fru hit och ska stanna över natt, så det blir grillning, umgänge och mys på schemat. Jag har lagt en alkoholfri flaska rosé på kylning som får bli min dryck för kvällen när de andra sippar riktigt vin.

Ovan ser ni första plagget som maken inhandlade direkt efter rutinultraljudet för snart två veckor sedan. Vi har legat väldigt lågt innan dess med inköp. Visst det blev några saker när vi var i New York som jag inte kunde motstå (lovar visa dem framöver), men annars ingenting. 

Nu ska jag bege mig ut, regnade och åskade tidigt imorse men nu har det börjat spricka upp igen och solen kikar fram. Perfekt med tanke på kvällens aktiviteter. Önskar er en fin lördag och på återseende!

Kramar ♥