Home sweet home

Home sweet home!

God förmiddag

, nu är vi tillbaka hemma i

Stockholm

och lägenheten igen. Jag har varit bortrest i två veckor, så det känns riktigt skönt att vara på hemmaplan igen några dagar

(semestern är ju långt ifrån slut och vi har planer för mer småturer utanför huvudstaden, men först lite vila hemma några dagar).

Tvättmaskinen

arbetar och har gjort för fullt denna morgon.

Vi ska ta en sväng på stan om en stund maken och jag. Det kliar nämligen i shoppingtarmen. Jag är ute efter lite smått och gott, både till mig själv, myris i magen och hans blivande rum. Får se om jag finner det jag söker denna fredag. För det är tydligen just fredag, det står iallafall så på morgontidningen som ligger här framför mig. Känns som jag själv har noll koll på vilken veckodag vi befinner oss i just nu. Antar att det är detta som kallas semester och total avkoppling när man som jag tappar både tid och rum. Vår sköna lilla tripp till grannlandet Norge var riktigt lyckad. Vi hann med både ett Drøbak och ett Oslo i solsken. Har inte hunnit gå igenom alla bilder jag hunnit med att knäppa den senaste veckan ännu, men jag har såklart en massa bilder i kameran som jag säkert kan dela med mig av. Både från tjejmiddagen i tisdag, lite shopping och Norgetrippen, men detta får bli en annan dag för just nu har jag ingen lust att sitta inne vid datorn och fixa med dem.

NU: Mot stan och shoppingstråken!

Kramar ♥