Välkommen vecka 22

Denna kräm från Body Shop fick jag av min kära vän Kicki när hon, Anna och Sara var här och hälsade på i juni. Så jag smörjer numera in magen dagligen & hoppas slippa en massa bristningar.

Fick även detta söta smycke, kallat gravid-bola av tjejerna.  Inuti finns en liten xylofon med en liten boll som dansar runt & avger ett svagt plingande ljud när man rör sig. Genom att bära smycket långt ner på magen kan bebisen höra ljudet & känna sig lugn. Sött!

Idag har vi gått in i graviditetsvecka 22. Det är 132 dagar kvar till beräknad förlossning och jag har avklarat 52.9% av graviditeten. Firade med en rejäl sovmorgon och vaknade långt efter det att klockan hade passerat 10. Har i stort sett bara hunnit med frukost och ett snabbt samtal med mamma hittills. Sitter därför fortfarande med håret i en slarvig knut, osminkad och kroppen invirad i en handduk och känner i detta nu hur liten i magen lever runt för fullt där inne ♥ 

Igår var vår lilla myris verkligen superaktiv precis HELA dagen. Jag låg dels på morgonen i sängen på rygg och kunde se och känna hur min mage liksom rörde på sig beroende på vart han befann sig. Under dagen kände jag också mycket buffar och på kvällen likaså. Det är verkligen hur mysigt som helst. Går inte att beskriva hur det känns egentligen, lite som när en bubbla ”spricker” om ni nu förstår hur det skulle kännas 😉

Inga större planer för dagen. Fick stillat det värsta shoppingbehov igår då jag kom hem med både några plagg till mig själv och lite annat smått och gott. Hämtade även ut fyra paket och det var faktiskt mest till myris i de försändelserna. Borde kanske hejda mig, men det är verkligen så svårt för det finns så mycket fint. Dessutom innehöll inte paketen bara miniplagg utan även några saker till hans blivande rum. Supernöjd är jag med allt.

På tal om rum börjar jag få en allt mer klarnande bild över hur vi ska inreda barnkammaren. Vet att de små egentligen inte alls behöver ett rum det första, men eftersom jag tycker det är vansinnigt roligt så tänker jag köra på här under hösten. Dessutom så tycker jag att det verkar ganska praktiskt att ha så mycket som möjligt klart när bebisen väl kommer till oss för det känns som att tiden kommer gå åt till allt annat än att planera och inreda ett rum då. 

Nu ska jag fixa till mig och sedan ska vi ta oss en promenad här i Sjöstaden. Önskar er en fin lördag, så hörs vi lite senare skulle jag tro.

Kramar/Anna ♥