En perfekt städdag

Har roat mig med att röja ur en byrålåda i vårt sovrum och gjort plats för Myris saker. Så nu har han en alldeles egen liten lådamed saker som väntar på att han ska komma till världen ♥ 

Kunde lätt konstatera när jag gick igenom de saker vi har, att Myris redan har fler skor än han behöver. Känner igen den därföreteelsen, sådan mor sådan son 😉”Efter regn kommer solsken” – Det uttrycket stämmer inte alls kan jag meddela, för idag är det om möjligt än mer grått, blött och trist ute än vad gårdagen bjöd på här i Sjöstaden.

Imorse var det så dimmigt att jag för någon sekund väl uppe ur sängen trodde att huset hade skjutit i höjden och hamnat högt bland molnen. Totalt mjölkvitt vart man än vände blicken. Den täta dimman har dock skingrat sig för länge sedan, men fortfarande är det regn i luften och himlen ser allt annat är somrig ut.   

Vi har en dag som denna passat på att röja och städa av här hemma. Jag har dels röjt i mitt lilla dressingroom. Har nämligen en benägenhet att stöka till där inne allt för snabbt. Tror att det beror på att det är ”enklare” att slarva till det när jag vet att jag bara kan stänga till dörren och vips ser ingen eländet. Men nu är det perfekt tillrättalagt där inne igen och några mammaplagg har bytt plats med sådant som jag ändå inte kommer att kunna använda ett tag framöver.

Även myran har idag fått sig en alleles egen liten låda i vår byrå i sängkammaren. Längre fram måste vi köpa någonslags förvaring för hans saker, men än så länge så fungerar detta. Skönt att få allt samlat på en plats. Jag är trots stöket i min egna garderob en vän av ordning i de allra flesta fall.   

Hoppas er söndag vart till belåtenhet?! Här blir det en söndagsmiddag på rester och troligtvis någon film lite senare. Inte så jag önskar att en sommarkväll i juli ska vara men vem vill spendera kvällen ute i detta fuktiga och trista vädret? Inte jag iallafall! ”Sommaren kom tillbaka! Det är påtok för tidigt att mysa med filmkvällar. Tids nog kommer ju hösten. Vi behöver inte ta ut sådant i förskott, okej? Då säger vi sol imorgon igen då – capish!”På återseende, kramar ♥