Trött måndag

Så här firar jag min semester 😉 Djupt nersjunken i en skön fåtölj, ätandes färska jordgubbar med mjölk, alkoholfri cider i cocktailglaset & lite kärlek på det. Bilderna är från veckan när vi befann oss i Drøbak/Norge.

Idag har jag vart riktigt trött i mössan. Tror det är allt det grå på himlen de senaste dagarna som gör det lite extra trist på någotvis, man tappar liksom farten och energin som man annars automatiskt får av sommar och sol. Tog det första steget utanför ytterdörren först denna kväll då maken och jag var ute på ett kul litet ärende, dessförinnan har jag bara skrotat runt här inne heeela långa dagen. 

Har precis avslutat en tallrik med blåbär och mjölk. Smaken påminner om när man var liten, så underbart gott. Nu ska jag sjunka ner i soffan framför tv:n. Ska se klassikern ”Top Gun” med Tom Cruise om en halvtimma, dock får jag väl se hur länge jag håller mig vaken, så det blir helt enkelt inte roligare än så här denna måndag. återseende imorgon igen, då förhoppningsvis med nya pigga tag.

Kram/Anna ♥