Morgonmys, blåbär & lönnsirap

Vår smarriga frukost med plättar, lönnsirap och färska blåbär. Supergott tyckte både maken, jag och han där inne i magen för han började leva bus nästan på direkten när jag satte tänderna i godsakerna!  

Mornarna och förmiddagarna har en benägenhet att försvinna för oss dessa senaste dagarna. Sovmornar och långa mysstunder i sängen blir det och vi roar oss bland annat med att titta förundrat på den livliga lilla krabat som ligger i min mage och som vill göra sig påmind på mornarna genom att buffa där innifrån. Dock har han varit lite lugnare denna tisdag, men några småbuffar har han kickat in. Särskilt när jag satte tänderna i plättarna med sirap som vi njöt av till frukost. Då fick jag en rejäl buff mitt i magen, drar därför slutsatsen att han tycker om plättar med lönnsirap precis som jag.

Solen skiner här idag, kors i taket. Hade jag vetat detta tidigare hade jag klivit upp någon timma tidgare, men bara att nu väl uppe att ta vara på resten av dagen på bästa sätt. Blir troligtvis en sväng till IKEA om en stund och har även en liten tanke att bjuda maken på en bit mat och en öl i marinmiljö på Yacht Cluben i Nacka strand senare, men vi får se vad som hinns med och hur vädret håller i sig. Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag ut i solen.  

Önskar er en bra tisdag, på återseende!

Kramar ♥