Vacker idyllisk pärla

Söt liten inredningsbutik i Drøbak som är en vacker pärla i Oslo´s skärgård.

Drøbaka blomsterbinderi med blomster i rosa. Fint hus somspeglar sig i skyltfönstret dessutom.

Mera rosa, Maken och Marcus som lärde känna varandra under universitetstiden på Juridicum i Lund.

Här älsklingen igen och Marcus norska fru Helene-Katrine.

Mysiga gator med fina gamla vita trähus, påminner lite om Bohuslän.

Husen ligger fantastisk med utsikt över Oslofjorden. 

Bjöds på underbart goda hamburgare som vi grillade på kolgrill.Supergott med de blandade kryddorna på kanterna. Här precisinnan de hamnade på grillgallret. 

Inne i deras fina hus vaknade vi till rena rama hotellfrukostendag nr 2 med både smoothie på jordgubbar i färglada glas, ägg,och massa olika pålägg. Drøbak i Oslos skärgård är en riktigt vacker pärla.

Andra sommaren i rad maken och jag har tagit en sväng dit för att hälsa på vännerna Marcus och Helene-Katrine. Vi tycks dessutom alltid tajma in när solen skiner, inget undantag detta år. Det bjöds bland annat på supergoda hamburgare som vi grillade och åt tillsammans med en massa goda hemmagjorda tillbehör.  

Verkligen toppen att ha vänner spridda runt om i olika länder så man kan passa på att besöka dem på sin semester och vice versa. Idag kommer nämligen Marcus och Helene-Katrine hit till Stockholm för att spendera några dagar i vår huvustad. Så ikväll ska vi ut och äta på restaurang Sturehof. Egentligen hade Marcus som önskamål att vi skulle gå till Teatergrillen, men det var fullbokat så det fick bli plan B och ett bord på Sturehof istället.  

Nu ska jag ta tag i denna onsdag, lite småfix att pyssla med innan skåningen och norskan dyker upp här i eftermiddag 🙂

Kramar och på återseende ♥