Äntligen i brevlådan

Äntligen låg den nya IKEA katalogen i brevlådan denna tisdags-eftermiddag. Har förstått att den varit på G de senaste dagarna då jag sett att vissa bloggerskor har fått sina och idag var det då min tur. Kvällen är räddad!

Äntligen klar med dag

nummer två

. Den sista timman gick verkligen supersakta. Troligtvis för att jag satt med uppgifter som inte är direkt

”mina”,

 men det blir så när ena

kollegan

har semester fortfarande så får man rycka in och

hjälpa till

.  

Förutom att ha arbetet har jag upptäckt att vi har ett ganska stort bibliotek på jobbet. Hur smidigt är inte det? Lånade min första bok där på lunchen, ”Små citroner gula” av Kajsa Ingemarsson. Redan hunnit läsa några sidor sedan jag kom hem och jag gillar boken hittills och sättet hon skriver på. Så nu vet ni vad jag kommer att göra resten av denna kväll; läsa, läsa, läsa.. både IKEA katalogen och om de ”småcitronerna”.Vad det blir till kvällsmat för min del denna kväll är fortfarande inte bestämt. Väldigt bekvämt när man är ensam hemma på det viset att det bara är att fixa något man gillar utan att behöva ta hänsyn till makens smaklökar.

Påtal om maken verkar det inte gå någon nöd på honom där på konferensen. Han ringde igår kväll och var då fullmatade med oxfilé och gott vin och ikväll skulle det visst frossas i skaldjur, vissa har det väldigt bra…

Här blir det varken oxfilé eller skaldjur det kan jag försäkra er om. Lutar mer åt flingor med mjölk eller korv med bröd (har fått en liten hang up på grillkorv ;-)). Ha en skön kväll, så hörs vi kanske senare eller imorgon!

Kramar ♥