Tummen upp & tummen ner!

Gillar inredningen på salongen jag går hos, mycket går i vitt.

Onsdagen är redan här vilket betyder att det dels är mitt i veckan, men också att maken kommer hem från sin konferens denna kväll, mysigt! Först ska jag bara arbeta några timmar för att därefter hinna förbi frisören en sväng, äntligen. Så tummen upp för det!

Är snart ett halvår sedan jag besökte salongen The Venuesist. Då låg det fortfarande drivor med snö på gatorna och man hade hela våren och sommaren framför sig. Nu går det mot höst och andra tider närmar sig och jag är omåttligt trött på håret som det är just nu. Måste se till att få det klippt en bra bit för det känns för långt. Har en tanke i huvudet hur jag skulle vilja ha det, men måste rådfråga frisören först. Bara för att en klippning är snygg på en person betyder ju det inte automatiskt att det passar alla. Man måste räkna in både hårkvalité, ansiktsform och stil och det där kan frisörerna bättre än jag. Hoppas att Stefan kan trolla fram det bästa som passar mig. 

Tyvärr blev jag besviken på IKEAs nya katalog. Tyckte alltid förr att det var så kul att bläddra i den när den kom, men blev lika besviken i år som jag blivit de senaste åren. Så oerhört röringa miljöbilder att man inte ser skogen för alla träd som man brukar säga. Några små godbitar fann jag, men som sagt det är alldeles för röriga miljöer på deras bilder vilket gör att jag knappt tycker att någonting är snyggt (för man ser inte vad som är vad). Så tyvärr enligt mitt tycke tummen ner för årets katalog!

Nu måste jag kila, ha en fin onsdag så hörs vi!

Kramar ♥