Vitt, grått eller babyblått

Så här vill jag att Myris ska vara klädd om jag får välja. Behöver dock inte vara märkeskläder, utan menar mer stilmässigt. Ljusblå stickad tröja Burberry, söt virkad apa Lisbeth Dahl, (kan han såklart inte ha på sig, men den är så ljuvligt söt så den fick vara med på ett hörn, vill ha!) Ljuvliga små stickade sockor Lisbeth Dahl, Skor Burberry, Marinblå body Burberry, Snickarbyxor Gant, Raggsockor H&M, Randig body P.O.P. 

Ett helt klart nytt intresse hos mig är att gå i butiker och spana efter plagg till den kommande lilla familjemedlemmen. Var som min svärmor sa till mig när vi sågs en gång under semestern då hon hade köpt en present innehållandes ett sött litet klädset till myran ”Jag kan ju bara inte låta bli” och så är det även för mig. Jag dras plötsligt till barnavdelningarna. Dock tycker jag att det är ganska svårt att finna plagg som jag personligen tycker om hos de större kedjorna. Jag är nämligen lite ”allergisk” mot en massa grälla färger, stora tryck och retromönster. Så detta tillsammans med Disney, Bamse, Pippi, Laban, Tummen o s v på kläder och lakan går helt bort om jag får välja. Jag föredrar mer neutrala, klassiska plagg i vitt, ljus- eller marinblått, grått eller möjligtvis svart (tycker dock att för mycket svart kan se så hårt ut på barn) utan en massa tryck, men detta är ganska sällsynt hos de större kedjorna som sagt. Gäller helt enkelt att passa på att handla när man springer på något som passar. 

Nu ska jag vara social och ta tillvara på resten av denna kväll nu när jag snart inte är ensam hemma länge. Ha det toppen vad ni än ska hitta på denna onsdagskväll! 

Kramar ♥